için kaldı

Londra’da maç keyfi

Aile şirketi Esas Holding çatısı altında yatırım fonu Esas Ventures’ı kuran genç iş insanı Fethi Kamışlı, başarılı yatırımlarıyla adından söz ettiriyor. Türkiye’nin en değerli şirketlerinin başında gelen Getir’e de yatırım yapan Kamışlı, hafta sonu Getir’in sponsor olduğu Tottenham Hotspur’un maçını izlemek için Londra’daydı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Londra’da maç keyfi

Kardeşi Kerem Kamışlı ile birlikte maçı seyreden Fethi Kamışlı’ya, Getir’in kurucusu Nazım Salur’un oğulları Mert ve Emre Salur da eşlik etti.

Londra’da maç keyfi - Resim : 1

Getir’in başarısıyla gururlanan ekibin keyfi, Tottenham’ın Everton’ı 2-0 yenmesiyle daha da arttı.Londra’da maç keyfi - Resim : 2

Getir, geçtiğimiz yıl Tottenham Hotspur ile üç yıllık ‘Global Sponsorluk’ anlaşması imzalamış, ardından da mevcut iş birliğini bir adım daha ileriye taşıyarak, resmi ‘Antrenman Forması Sponsoru’ olmuştu.Londra’da maç keyfi - Resim : 3

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER