için kaldı

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şaşırtan evlilik kararı

Ferdi Tayfur'ın kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa hakkında ortaya attığı şiddet ve tehdit iddiaları ile gündeme gelmişti. Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir aşka yelken açtığını ve evleneceğini duyurdu.

POSTA POSTA
Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şaşırtan evlilik kararı

Ferdi Tayfur'ın kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa hakkında ortaya attığı şiddet ve tehdit iddiaları ile gündeme gelmişti. Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni bir aşka yelken açtığını ve evleneceğini duyurdu.

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, iş insanı sevgilisi Burak Kalfa ile geçtiğimiz yıl nişanlanmış, 16 gün sonra ise Burak Kalfa ile yollarını ayırdığı ortaya çıkmıştı.

Bir dargın bir barışık aşk yaşayan Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa ilişkilerine geçtiğimiz aylarda son noktayı koymuştu.

Ayrılığın ardından Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı hakkında açıklamalarıyla herkesi şaşırtmıştı.

Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğünü söyleyen Tayfur, savcılığa başvurduğunu belirtmişti.

Eski nişanlısıyla davalık olan Tuğçe Tayfur, Burak Kalfa hakkında uzaklaştırma kararı da almıştı.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Tayfur, ismini henüz açıklamadığı ve Sivaslı olduğunu söylediği sevgilisi ile nikah hazırlıkları yapıyor.

Nikah için hazırlıklara başlayan Tuğçe Tayfur, o anları da sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Müstakbel eşiyle nikah işlemleri için vesikalık fotoğraf çektirmeye giden Tuğçe Tayfur, başka bir paylaşımında "Sivas, nüfusa +1 yazın geliyorum" yazdı.

Burak Kalfa ile birlikteliğiyle çok konuşulan Tuğçe Tayfur, ilişkisini sonlandırdıktan sonra ayrılık sürecinden sonra nişanlısının kendisini ve ailesini tehdit ettiğini belirtmişti.

Tuğçe Tayfur, eski nişanlısının hem kendisine hem de anne ve babasına küfür ettiğini de belirterek sosyal medya hesabından açıklamalar yapmıştı:

"Seni adalete teslim ediyorum. Uzaklaştırma kararın olmasına rağmen durmuyorsun ama seni elbet savcılık yakalayacak ve hak ettiğin cezayı alacaksın.

Beni sahipsiz sandın ama değilim Burak Efendi... Arkamda beni seven bir sürü insan var ve onların manevi desteğiyle bu hukuk savaşına giriyorum.

"Ben artık 6 aydır yaptığın psikolojik şiddete, küfürlerine, tehditlerine, şantajlarına karşı sessiz kalmayacağım.

"Senin nasıl biri olduğunu öğrenip ayrılmak istediğimde beni eve kilitlediğin günler için, beni yumruklayıp, istediğim mekanda sahneye çıkacaksın" dediğin günler için, siyasete girmek için adımı kullandığın günler için, annemi babamı beni zarar vermekle tehdit ettiğin için ben gemileri yaktım artık!

"Elimde videoların var diye beni zorla yanında tuttun ama Allah artık öyle büyük ki kimseden korkmuyorum! Benimle birlikte birkaç kadının daha canını yaptığını biliyorum ve eminim onlar da sessiz kalmayacak! Başına gelecek her şeyden sen sorumlusun Burak Kalfa."

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER