için kaldı

Doğuş Yunanistan'ın en büyük marina zincirini aldı

Doğuş Grubu marinacılık sektöründe hızlı büyüyor. Geçtiğimiz günlerde Akdeniz'deki en büyük marina zinciri olan ACI Grubu'na ortak olan D-Marin, şimdi de bünyesinde üç marina bulunduran Yunanistan'ın en büyük marina zinciri MedMarinas'ın yüzde 51 hissesini satın aldı. Bötylece grubun yat bağlama kapasitesi 5 bin 143'ten bir anda 8 bin 498'e çıktı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Doğuş Yunanistan'ın en büyük marina zincirini aldı

Anlaşmaya göre Yunanistan'ın en önemli marinaları arasında yer alan Korfu Adası'ndaki Gouvia, Lefka Bölgesi'ndeki Lefkas ve Pire'nin tarihi limanı içinde yer alan Zea bundan böyle D-Marin ortaklığında hizmet verecek.

HIRVATİSTAN VE YUNANİSTAN'A YATIRIM

D-Marin geçtiğimiz günlerde Akdeniz'in en büyük marina zinciri olan, 21 adet marinaya sahip Hırvat Adriatic Croatia International (ACI) Grubu'nun yüzde 6.92'sini satın almıştı. Grubun ayrıca bu ülkede D-Marin Mandalina, D-Marin Dalmacija ve D-Marin Borik adlı marinaları bulunuyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER