Civilization 7’den oyunseverleri heyecanlandıran bilgiler gelmeye devam ediyor

Oyun dünyasının en popüler isimlerinden biri olan Civilization serisinin yeni oyunu hakkında son derece önemli haberler gelmeye devam ediyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Civilization 7’den oyunseverleri heyecanlandıran bilgiler gelmeye devam ediyor

Sid Meier tarafından yaratılan ve 1991 yılında ilk kez piyasaya sürülen Civilization serisi, oyuncular tarafından sevilen bir strateji oyunudur. Firaxis Games tarafından geliştirilen oyun serisi, geçmişte birçok ödül kazandı ve milyonlarca oyuncu tarafından oynandı. Şimdiyse Firaxis, Civilization 7 üzerinde çalıştığını açıkladı.

Ancak, henüz yeni oyunla ilgili çok az detay paylaşıldı. Take-Two Interactive tarafından yapılan açıklamada, oyunun geliştirme kadrosundaki bazı kişilerin rollerinin değiştiği ve Ed Beach’in projenin kreatif direktörü olduğu belirtildi. Yapımcı firma Firaxis’in ana şirketi Take-Two Interactive, aynı zamanda Grand Theft Auto ve Red Dead Redemption gibi birçok popüler oyunun da yapımcısı.

Civilization 7’den oyunseverleri heyecanlandıran bilgiler gelmeye devam ediyor

17 yıldır Firaxis’in başkanı olarak görev yapan Steve Martin’in ayrıldığı, daha önce stüdyonun baş işletme sorumlusu olan Heather Hazen’in ise şirketin yeni başkanı olarak göreve başladığı açıklandı. Firaxis’in bu personel değişikliklerine rağmen, Civilization 7'nin geliştirme süreci devam ediyor.

Civilization serisi, oyunculara birçok farklı medeniyet arasından seçim yapma ve tarihsel bir evrim geçirme fırsatı veriyor. Oyuncular, dünya liderliğini ele geçirmek için diplomasi, savaş ve keşif yoluyla diğer medeniyetlerle rekabet etmekteler. Her oyun, farklı bir tarihi dönemi kapsar ve oyunculara farklı stratejiler deneme imkanı verir.

Civilization hayranları, yeni oyunla ilgili merakla bekliyorlar. Ancak, oyunun ne zaman piyasaya sürüleceği veya neler sunacağı henüz bilinmiyor. Firaxis, daha fazla bilgi paylaştıkça, Civilization hayranlarının beklentilerini karşılaması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER