için kaldı

Son Dakika: Fenerbahçe'de İsmail Kartal alkışlarla karşılandı! Salona girer girmez...

Fenerbahçe'de 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı başladı. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen mali genel kurul toplantısına katılan teknik direktör İsmail Kartal, salona alkışlar eşliğinde girdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'de İsmail Kartal alkışlarla karşılandı! Salona girer girmez...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'de 2021 yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı başladı.

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda düzenlenen mali genel kurul toplantısına katılan teknik direktör İsmail Kartal, salonda alkışlarla karşılandı. Sarı lacivertli kulübün eski çalıştırıcısı, Jorge Jesus öncesi gösterdiği performans sebebiyle salona girer girmez onore edildi.

Kalabalığın uzun süren alkışları eşliğinde salona giriş yapan ve kendisine gösterilen desteğe karşılık verdikten sonra yerine geçen İsmail Kartal'a bugün emeklerinden dolayı teşekkür edilmesi ve Başkan Ali Koç tarafından plaket verilmesi bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER