Bir haber mutlu olmalarına yetti!

Kars Valisi Türker Öksüz’ün sosyal medyada paylaştığı bir fotoğrafta küçük öğrenciler ağız dolusu gülüyordu. Jandarmanın köpeği ile oynayan çocukların mutluluğu görülmeye değerdi. Böyle güzel bir buluşmayı hazırlayan ve öğrencilerini mutlu eden öğretmeni merak edip fotoğrafın peşine düşünce yürekleri ısıtan bir hikaye ortaya çıktı./ Cem Kerpiççiler-Posta

POSTA POSTA
Bir haber mutlu olmalarına yetti!

O öğretmen Kars Arpaçay Okçuoğlu Köyü’nün ilkokulunda görev yapan İhsan Kartoğlu’ydu. ‘Başka tür bir öğretmenlik mümkün’ dedirten İhsan Öğretmen'in, öğrencilerle kurduğu ilişki bambaşkaydı. Hazırladığı videolar milyonlarca kez izleniyordu.

Köy okulunda öğrencilerini sinema ile tanıştıran İhsan Öğretmen, her hafta sonu çocukları geziye götürüyordu.

Bir haber mutlu olmalarına yetti! - Resim : 1

'Her şey bir öğretmeni sevmekle başlar' başlıklı haberimizin ardından, İhsan Kartoğlu’nun haberin yayımlandığı günkü gazetemizi çocuklarla buluşturduğu andaki mutluluk görülmeye değerdi.

Yürekleri ısıtan bir haber, Kars'taki köy okulunda minik öğrencileri işte böyle mutlu etti.

Bir haber mutlu olmalarına yetti! - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER