Vivo’nun yeni bütçe dostu kablosuz kulaklık modelinin fiyatı belli oldu

Çinli teknoloji şirketi Vivo tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz günlerde tanıtımı yapılan yeni kablosuz kulaklık modeli resmen satışa sunuldu.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Vivo’nun yeni bütçe dostu kablosuz kulaklık modelinin fiyatı belli oldu

Vivo, Çin'deki Vivo S17 serisi tanıtım etkinliğinde, yeni bir ses aksesuarını da müşterilerinin beğenisine sundu. Bu aksesuar, şirketin en yeni gerçek kablosuz kulaklığı olan Vivo TWS Air Pro'dur. Honor Earbuds X5 ile aynı fiyat aralığında yer alan ve Oppo Enco R2'ye göre daha ekonomik bir seçenek olarak karşımıza çıkan bu kulaklıklar, rakiplerinde bulunmayan Aktif Gürültü Engelleme (ANC) özelliği ile dikkat çekiyor. Ancak, çoklu bağlantı desteği sunma konusunda Vivo modeli biraz eksik kalıyor.

Vivo TWS Air Pro kulaklıklar, 14.2 mm sürücülere sahip ve Bluetooth 5.3 üzerinden cihazlarla bağlantı kurabiliyor. Vivo'nun akıllı telefonları ve tabletleri ile kolay eşleşme imkanı sunuyor. Bu kulaklığın IP54 su direnci bulunuyor ve kullanıcılarına dokunma hareketi kontrolleri ile 88ms düşük gecikme modu özellikleri sunuyor. Bu kulaklıklar, bütçe dostu olmalarına rağmen sadece standart SBC ve AAC ses kodeklerini destekliyor ve aynı zamanda 3D ses efektleri de sağlıyor.

Vivo’nun yeni bütçe dostu kablosuz kulaklık modelinin fiyatı belli oldu

Vivo TWS Air Pro kulaklıkların her biri yaklaşık 4g ağırlığında ve ANC olmadan tam 6 saatlik bir kullanım süresi vaat ediyor. Ancak, gürültü engelleme özelliği açıkken kullanım süresi yarı yarıya azalarak 3 saate düşüyor. Şarj kutusuyla birlikte bu süreler sırasıyla 30 saat ve 15 saate kadar yükseliyor.

Vivo TWS Air Pro, Çin'de 299 yuan fiyat etiketi ile satışa çıkarıldı. Koyu Mavi veya Parlak Beyaz renk seçenekleri ile satın alınabiliyor. Bu yeni kablosuz kulaklıklar şu anda piyasada mevcut ve Vivo, kısa bir süreliğine 30 yuanlık bir indirim uyguluyor. Bu kulaklıkların küresel pazarlarda ne zaman satışa sunulacağı ise henüz açıklanmadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER