Biniciler Atina'da Türk bayrağını dalgalandıracak

7-10 Eylül’de yapılacak Balkan Şampiyonası’nda Kemer Country Atlı Spor Kulübü’nden 4 sporcu ay yıldızlı formayı giyecek. Milli Takım’a seçilen Kemer Country Atlı Spor Kulübü binicilerinden Can İnce, Burak Korkmaz ve Hüseyin Çakmak ustalar kategorisinde, Alin Yazıcı ise gençler kategorisinde kürsüye çıkmak için mücadele verecekler.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Biniciler Atina'da Türk bayrağını dalgalandıracak

Binicilikte Balkan Engel Atlama Şampiyonası, 7-10 Eylül tarihleri arasında Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenecek. Organizasyonda ülkemizi temsil edecek sporcular arasında yer alan Kemer Country Atlı Spor Kulübü binicilerinden Can İnce, Burak Korkmaz ve Hüseyin Çakmak ustalar kategorisinde, Alin Yazıcı da gençlerde mücadele edecek. Şampiyonaya gidecek biniciler, Türkiye Binicilik Federasyonu tarafından düzenlenen Balkan Milli Takım seçmelerinde gösterdikleri performansla ay yıldızlı kadroya seçilme başarısını gösterdi.

BİNİCİ VE AT UYUMU ÇOK ÖNEMLİ

Kemer Country Atlı Spor Kulübü binicileri, Atina’da 3 gün boyunca ülkemizi en iyi şeklide temsil etmek ve kürsüye çıkmak için kıyasıya bir mücadele verecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER