için kaldı

ABD eyaleti, yeşil Bitcoin ( BTC ) madencilik şirketini bünyesine kattı.

Kuzey Dakota, yeşil Bitcoin madencilik şirketi Bitzero'ya ev sahipliği yapacak.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
ABD eyaleti, yeşil Bitcoin ( BTC ) madencilik şirketini bünyesine kattı.

Kripto para piyasası ülkeler ve endüstriler arasında genişledikçe, çevresel etkisine ilişkin endişeler kısıtlayıcı politikalara yol açıyor. Bir ABD eyaleti yeşil bir Bitcoin ( BTC ) madencilik şirketini kendi bünyesine kattı.

ABD eyaleti, yeşil Bitcoin ( BTC ) madencilik şirketini bünyesine kattı.

Kuzey Dakota yetkilileri, eyaletlerinin “yeşil güç kaynağı, yıkıcı inovasyon ve teknoloji tarafından yönlendirilen” %100 yenilenebilir bir Bitcoin madencilik şirketi olan Bitzero'nun evi haline gelmesi konusunda anlaştılar.

Haber, Bitzero ve Kuzey Dakota valiliği tarafından bu ayın başında, ortak bir basın açıklamasıyla duyuruldu.

Anlaşma özellikle eyalet valisi Doug Burgum, Bitzero Stratejik Yatırımcı Kevin O'Leary, Bitzero CEO'su Akbar Shamji ve Mandan, Hidatsa ve Arikara (MHA) Nation Başkanı Mark Fox arasında yapıldı.

ABD eyaleti, yeşil Bitcoin ( BTC ) madencilik şirketini bünyesine kattı. - Resim : 1

Kuzey Dakota dışında yeşil Bitcoin madenciliği operasyonları yürütmek

Bu anlaşma, Bitzero'nun genel merkezini Kuzey Dakota topraklarında kurmasına ve onu şirketin tüm Kuzey Amerika operasyonları için bir merkez haline getirmesine izin verecek. 

Bitzero CEO'su şirketin planlarını daha ayrıntılı olarak açıkladı ve önümüzdeki iki ila üç yıl içinde eyalette "belirli bir devlet veri gereksinimlerini karşılamak amacıyla" 200 megavatlık veri merkezi inşa etmeyi planladığını söyledi.

400 milyon ila 500 milyon dolarlık bir yatırım veri merkezlerini finanse edecek olan şirket ayrıca önümüzdeki iki ila üç yıl içinde 200 milyon ila 500 milyon dolarlık bir yatırımla Kuzey Dakota'ya getirilecek ortak bir grafen pil teknolojisi projesinde yer alıyor. Shamji'ye göre karargahda, 15 ila 20 kişiyi istihdam edecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER