Rashica, Norwich City’ye seslendi: Galatasaray’la anlaştım, bırakın gideyim

Galatasaray, geçen sezon kiralık oynattığı Milot Rashica’nın bonservisini satın almak için Norwich City ile görüşmelerini sürdürürken, Kosovalı futbolcudan yeni bir hamle daha geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rashica, Norwich City’ye seslendi: Galatasaray’la anlaştım, bırakın gideyim

Transferinde kolaylık sağlanması için kulüp yöneticileriyle tekrar görüşen Rashica, “Ben, Galatasaray’la anlaştım. Kariyerime Türkiye’de devam etmek istiyorum” dedi. Norwich City’nin 8 milyon Euro istediği Rashica için Galatasaray 5 milyon Euro teklif etmişti.

<iframe width="760" height="450" src="https://www.youtube.com/embed/oPcWJj-CF_w" title="FB &amp; GS: Transfer savaşları | Tete çalım mı, değil mi? | Türk futbolunu menajerler mi yönetiyor?" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" allowfullscreen></iframe>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER