Trabzonspor, deplasman kabusuna 8 ay sonra son verdi

Süper Lig'de Giresunspor ile karşılaşan Trabzonspor, rakibini sahasında 4-2 mağlup etti. Bu sezon deplasman galibiyetini son olarak ligin 8’inci haftasında yaşayan bordo mavililerin deplasman kabusu 8 ay sonra sona erdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzonspor, deplasman kabusuna 8 ay sonra son verdi

Spor Toto Süper Lig’in 36’ncı haftasında Giresunspor’a konuk olan Trabzonspor, müsabakadan 4-2'lik skorla galip ayrıldı. Bu sezon başarıdan uzak kalan bordo mavililer, haftalardır süren deplasman fobisini de komşu ekip karşısında aşmayı başardı.

8 AY SONRA GALİBİYET SEVİNCİ

2022-23 sezonunda yaşadığı istikrar sorunuyla hedeflerinden uzaklaşan Karadeniz ekibi, deplasmanda son olarak ligin 8’inci haftasında oynadığı Yukatel Kayserispor maçında 2-1 galip gelmişti. Sonrasında 10 ve 14’üncü haftada deplasmanda oynadığı Beşiktaş ve Ankaragücü’yle berabere kalan Karadeniz ekibi, sonraki 8 deplasman maçını da kaybetti. Bu süreçteki tek galibiyetini, ligden çekilen Gaziantep FK'nın hükmen mağlup sayıldığı 26’ncı haftada kazanan Trabzonspor, 10 hafta sonra rakip sahada kazanmayı bildi. Abdullah Avcı döneminde çıktığı müsabakadan bu yana deplasmanda yüzü gülmeyen bordo mavililer, Nenad Bjelica yönetiminde 8 ay sonra ilk deplasman sevincini yaşadı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER