Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti!

Evlilik yarışması 'Kısmetse Olur' programının Vietnam versiyonunda pes dedirten bir olay yaşandı. Haftanın final bölümünde gelin adaylarından ikisi damatlardan vazgeçip birbirlerine aşık olduklarını açıklayarak programı terk etti.

F5HABER F5HABER
Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti!

Türkiye'de uzun süre yayınlanarak reyting rekorları kıran 'Kısmetse Olur' programının Vietnam versiyonunda izleyicilerde büyük şaşkınlık yaratan bir olay yaşandı.

GELİN ADAYLARI BİRBİRİNE AŞIK OLDU

Programda haftanın final bölümünde gelin adaylarından ikisi birbirlerine aşık olduklarını açıklayarak programı terk etti.

Gelin adaylarından Minh Thu yarışmada hiçbir damat adayını tercih etmediğini açıkladıktan sonra gözyaşları içinde bir başka gelin adayı olan Truc Nhu'ya sarıldı. Gelin adayının diğer gelin adayına sarılırken 'benimle eve gel' dediği duyuldu.

Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti! - Resim : 1

Bu duygusal anlar diğer gelin adaylarını da gözyaşlarına boğarken, ilan-ı aşk edilen gelin adayı flört ettiği damat adayının yanına gitti.

Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti! - Resim : 2

ŞAŞKIN BAKIŞLAR ARASINDA PROGRAMI TERK ETTİLER

Damat adayına 'umarım seni hak ettiğin gibi sevecek birini bulursun' dedikten sonra iki gelin adayı stüdyoyu şaşkın bakışların arasında terk etti.

Evlilik yarışmasında gelin adayları birbirine aşık olup programı terk etti! - Resim : 3

Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Öte yandan yaşanan olayın 'evlilik programları' arasında bir ilk olduğu belirtildi.

SONRAKİ HABER