için kaldı

New York'ta önlükleri tükenen bazı hemşireler çöp poşeti giydi

Koronavirüs salgının yol açtığı kayıpların her geçen gün arttığı ABD'de, salgının merkezi olan New York'tan, sağlık çalışanlarının hangi şartlarda görev yaptıklarını gösteren bir fotoğraf paylaşıldı. Facebook hesabından paylaşılan fotoğrafın altına, ''Hastanede laboratuvar önlüğü kalmadı. Maske de yok ve tek kullanımlık maskeleri tekrar tekrar takıyoruz.'' denildi.

F5HABER F5HABER
New York'ta önlükleri tükenen bazı hemşireler çöp poşeti giydi

ABD'de koronavirüs salgınının merkezi haline gelen New York'ta, önlükleri tükenen bazı hemşireler çöp poşetlerinden yaptıkları önlükleri giydi.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTILAR

Mount Sinai West hastanesinin hemşireleri, önlük haline getirdikleri çöp poşetlerini giyerek fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

Facebook hesabından paylaşılan fotoğrafın altında ''Hastanede laboratuvar önlüğü kalmadı. Maske de yok ve tek kullanımlık maskeleri tekrar tekrar takıyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

ABD'de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı bini geçerken, vaka sayısı da 68 bin 572'e ulaştı.Ülke genelindeki vakaların yaklaşık yüzde 50'sinin bulunduğu New York'ta ise vaka sayısı 30 bini geçti.
SONRAKİ HABER