Trump'tan son dakika Cemal Kaşıkçı açıklaması!

ABD Başkanı Donald Trump'tan flaş Cemal Kaşıkçı açıklaması geldi. Açıklamada "Kaşıkçı konusunda ne olduğunu öğrenmek zorundayım" dedi. Öte yandan Trump, "Suudi yetkililerle görüştüm, bu son derece kötü bir durum. Suudi Hükümeti'nden sorularımıza yanıt bekliyoruz." dedi.

F5HABER F5HABER
Trump'tan son dakika Cemal Kaşıkçı açıklaması!

ABD Başkanı Donald Trump, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında yeni bir açıklamada bulundu.

"NE OLDUĞUNU BULMAK ZORUNDAYIM"

Trump, "Suudi gazetecinin kaybolmasını yakından takip ediyoruz. Amerikalı müfettişler olaya dahil oldu. Kaşıkçı konusunda ne olduğunu bulmak zorundayım." dedi.

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump dün düzenlediği basın toplantısında Suudi Arabistan'ın İstanbul'daki konsolosluk binasında kaybolan gazeteci Cemal Kaşıkçı hakkında açıklamalarda bulundu. Trump, Suudi Arabistan yetkilileri ile konuştuğunu ve yaşananların son derece kötü bir durum olduğunu belirterek, "Bu olayın derinlemesine araştırılmasını istiyorum" ifadelerini kullandı.

"SORULARIMIZA YANIT BEKLİYORUZ"

Konu hakkında Türkiye ile iletişimde olduklarını söyleyen ABD Başkanı, "Suudi yetkililerle görüştüm, bu son derece kötü bir durum. Suudi Hükümeti'nden sorularımıza yanıt bekliyoruz. Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolması derinlemesine araştırılmalı. Türkiye ile yakın işbirliği içindeyiz, bu olayın sonuna kadar gideceğiz. Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısını Beyaz Saray'da görmek ve ağırlamak istiyorum" dedi.

SONRAKİ HABER