Fransa'nın başkenti Paris'te patlama!

Paris'te Rue de Trévise bölgesindeki bir fırında büyük bir patlama meydana geldi. Olaya gaz sızıntısının neden olduğu tahmin edilirken, olayda 36 kişinin yaralandığı, yaralılardan 12'sinin durumunun ise kritik olduğu bildirildi. Gelen son dakika bilgisine göre, 4 kişi hayatını kaybettiği öğrenildi.

F5HABER F5HABER
Fransa'nın başkenti Paris'te patlama!

Fransa'nın başkenti Paris'te 9. bölgede sabah saatlerinde bir fırında önce yangın çıktı, ardından da patlama oldu.

Paris İtfaiyesi yetkililerinden Eric Moulin, olay yerinde yaptığı açıklamada, gaz kaçağından kaynaklanan patlamada 36 kişinin yaralandığını, bunlardan 3'ü itfaiye eri olmak üzere 12 kişinin durumunun ciddi olduğunu belirtti. Moulin, "Bu 12 kişi içinde ise 2 itfaiye eri ve 3 sivilin hayati tehlikesi bulunuyor" dedi.

AĞIR YARALILARDAN 4'Ü KURTARILAMADI

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, 2'si itfaiye eri 4 kişinin hayatını kaybettiğini açıkladı.


Fransa'nın başkenti Paris'te patlama! - Resim : 1

"BİLANÇO AĞIR"

Fransa İçişleri Bakanı Christophe Castaner, bilançonun "ağır" göründüğünü söyledi ancak bir sayı vermedi. İlk belirlemelere göre patlamanın kaza sonucu meydana geldiğini kaydeden Bakan, artık riskin kalmadığını belirtti.

Olay, hükümet karşıtı sarı yeleklilerin gösterilerinin hemen öncesinde yaşandı. Gösteri nedeniyle, binlerce polis Champs-Elysees Caddesi ve daha önce olayların yaşandığı diğer bölgelerde önlem almış durumda.

Fransa'nın başkenti Paris'te patlama! - Resim : 2



SONRAKİ HABER