Ermenistan'dan bir hain saldırı daha

Azerbaycan ile Ermenistan arasında 27 Eylül'de başlayan çatışmalar devam ediyor... Dün tarafların masaya oturmak için önkoşul açıklamalarının ardından bugün Ermenistan, Azerbaycan'da sivillerin yaşadığı bölgelere saldırdı. Ermeni ordusunun Gence'ye saldırdığı ve ölü ve yaralılar olduğu belirtildi.

F5HABER F5HABER
Ermenistan'dan bir hain saldırı daha

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Ermenistan ordusunun Azerbaycan'ın Goranboy, Terter ve Ağdam bölgelerini vurduğunu ve sivil kayıpların olduğunu açıkladı. Açıklamada, Azerbaycan Ordusu tarafında gerekli tüm tedbirlerin alındığı vurgulandı.

Öte yandan Ermenistan Ordusu ikinci kez Gence şehrine saldırdı. Ölü ve yaralıların olduğu kaydedildi.

BAŞKOMUTAN ALİYEV SAHAYA İNDİ

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, askeri üniformayı giyip "Başkomutan" sıfatıyla Savunma Bakanlığında askeri kurmaylarıyla beraber toplantı yaptı. Görüşmede, devam eden operasyonun detayları konuşuldu.

ERMENİ ASKERLER ARKALARINA BAKMADAN KAÇTI

Azerbaycan ordusu işgalden çok sayıda alanı kurtarırken Ermenistan ordusu çatışma bölgesinde çok sayıda aracını bırakıp kaçtı. Ermenistan askerlerinin bırakıp kaçtığı araçlar bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kaçan Ermenistan askerlerinin araçları ve eşyaları yer aldı.

SONRAKİ HABER