Biden’ın torununun aracına girmeye çalıştılar

Washington'da, Başkan Joe Biden'ın torunu Naomi Biden'a ait araca girmeye çalışan şüphelilere ABD Gizli Servis ajanları tarafından ateş açıldı.

Biden’ın torununun aracına girmeye çalıştılar

ABD Başkanı Joe Biden ve ailesini korumakla görevli Gizli Servis İletişim Şefi Anthony Guglielmi, yaptığı yazılı açıklamada, dün gece Washington’da Naomi Biden için tahsis edilmiş hükümete ait araca zorla girmeye çalışan “2 ya da 3 şüpheliye ateş açıldığını” belirtti.

Guglielmi, Biden’ın torununu koruyan Gizli Servis ajanlarının, 12 Kasım saat 23.58’te Washington DC’nin Georgetown semtinde, “muhtemelen 3 kişinin”, park etmiş boş bir hükümet aracının camını kırdığını gördüğünü aktararak “Bu karşılaşma sırasında bir federal ajan silahını ateşledi ancak kimsenin vurulmadığına inanılıyor” ifadesine yer verdi.

Şüphelilerin bir araçla kaçtığını belirten Guglielmi, destek birimlerine haber verildiğini, olayın Metropolitan Polis Departmanı ve Gizli Servis tarafından araştırıldığını kaydetti.

Guglielmi, Naomi Biden’ın hizmetinde kullanılan aracın olay anında boş olduğunu, korunan kişilere yönelik herhangi bir tehdit yaşanmadığını vurguladı.

Washington’da Kovid-19 salgının ardından araba hırsızlığında artış görülüyor. Bu yıl 750’den fazla araba hırsızlığı vakası görülen başkentte Teksaslı Kongre üyesi Henry Cuellar’ın arabası 3 Ekim’de, Kongre binası yakınlarında silahlı 3 kişi tarafından çalınmıştı.

Washington
Anasayfa
Foto Galeri
Video Galeri
Son Dakika
Manşetler
Gazete Manşetleri
Kategoriler
Gündem
Ekonomi
Spor
Magazin
Siyaset
Teknoloji
Yaşam
Sağlık
Dünya
Medya
Kültür Sanat
Popüler
Advertorial
Otomobil
Otomotiv
Hayatın İçinden
Hava Durumu
Namaz Vakitleri
İmsakiye
Sayfalar
İletişim
Künye
Reklam
Kullanım Şartları
Gizlilik İlkeleri
Çerez Politikası