Düğün salonları ne zaman açılacak?

Koronavirüs salgını sonrası düğün salonlarının ne zaman açılacağı araştırılıyor. Evlilik planı yapan çiftlerin gözü kulağı bu haberde. Geçtiğimiz günlerde ise normalleşme planları paylaşıldı. Peki düğün salonları ne zaman açılacak? Düğünler nasıl yapılacak? İşte merak edilen sorunun yanıtı...

Düğün salonları ne zaman açılacak? - Sayfa 1

Düğün sezonunun da gelmesiyle birlikte organizasyonlar planlanıyor. Ancak evlilik hazırlığnda olanlar düğün salonlarının ne zaman açılacağını ve düğünlerin hangi şartlarda yapılacağı gibi konuları merak ediyor. 

115
Düğün salonları ne zaman açılacak? - Sayfa 2

Koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi önlemler alınıyor. Düğün salonlarında da çeşitli önlemler ile düğünler yapılabilecek.

İşte düğün salonlarının açılacağı tarih ve detaylı bilgiler…

215
Düğün salonları ne zaman açılacak? - Sayfa 3

DÜĞÜN SALONLARI NE ZAMAN AÇILACAK?

Koronavirüs sebebiyle uzun zamandır kapalı olan berberler, güzellik merkezleri gibi işletmeler ve AVM’ler belli şartla eşliğinde açılmıştı. Ancak, sosyal mesafe kuralına uyulmasının zor olduğu ve çok fazla insanın bir arada bulunduğu düğün salonları için herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak Ankara kulislerinde konuşulan bilgi, düğün salonlarının Haziran ayında da kapalı kalması yönünde. Düğünler için Temmuz ve Ağustos ayları planlanıyor.

315
Düğün salonları ne zaman açılacak? - Sayfa 4

DÜĞÜN SALONLARI ZARARDA

İstanbul Toplantı ve Düğün Salonu İşletmecileri Esnaf Odası (İSTDO) Başkanı Adem Sönmez, sosyal mesafe nedeniyle kitlesel etkinliklerin iptal edilmesini ve sektörün sorunlarını değerlendirdi. Sönmez, “Odamıza bağlı 1,175 işletme var. Aralık, ocak, şubat aylarını da boş geçiren işletmelerimiz tam sezon başlayacak iken kapatılmasıyla hem maddi hem manevi olarak bir çöküntü yaşadı. 

415