Dolu yağışından araçlar nasıl korunmalı?

Araç sahipleri doluya karşı araçlarını evlerinde bulunan halı, battaniye, branda ve dışarıdan aldıkları inşaat malzemeleri ile korumaya almaya çalıştı. Görüntüler sosyal medyada büyük ilgi uyandırırken, ''Aracını yorganına göre park et' gibi espirili yorumlar yapıldı. 'Peki bu yöntemler araçları doludan korur mu? Doludan korunmak için nasıl önlemler alınmalı?

Dolu yağışından araçlar nasıl korunmalı? - Sayfa 1

Bugüün ve yarın için Marmara Bölgesi'nde şiddetli yağış ve dolu uyarı yapılmasının ardından aracını dışarıda bırakma durumunda olan vatandaşlar önlem almaya başladı.

112
Dolu yağışından araçlar nasıl korunmalı? - Sayfa 2

Vatandaşlar,  ellerindeki yorgan, battaniye gibi malzemeler ile otomobillerini korumaya çalıştı.

212
Dolu yağışından araçlar nasıl korunmalı? - Sayfa 3

DOLU YAĞIŞINDAN ARAÇLAR NASIL KORUNMALI?
Araçlarını korumak için kapalı otopark bulamayanlar için farklı bütçelere hitap eden dolu örtüleri, brandalar ve çadırlarlar piyasada yer alıyor. Aracınızda taşıyacağınız böyle bir ürün koruma için en etkili yönlemlerden biri olacaktır.

312
Dolu yağışından araçlar nasıl korunmalı? - Sayfa 4

Kapalı otopark imkanı olamayan araç sahipleri hava durumunu takip ederek ellerindeki imkanlarla kendi tedbirlerini alabilirler. Evlerde bulunan battaniye, yorgan, karton gibi eşyaları araçların üstüne örterek korumak fayda sağlayacaktır. Elbette burada yağan dolunun miktarı ve büyüklüğü de önemli.

412