Doğu Akdeniz'in gizli cenneti

Hatay'da, kayalıkların arasından yaklaşık 20 metre yükseklikten dökülen suyunun görüntüsüyle ziyaretçilerini cezbeden Şellak Şelalesi, fotoğraf tutkunları, doğaseverler ve serinlemek isteyenlerin uğrak yeri oldu.

Doğu Akdeniz'in gizli cenneti - Sayfa 1

Şellak Şelalesi'ne ilk kez geldiğini belirten Arslan, "Çok güzel bir mekan. Türkiye genelindeki fotoğraf meraklılarıyla geziler düzenleyip tekrar gelmeyi planlıyoruz. Gece ve farklı saatlerde fotoğraflayacağız. Hatay'ın bu güzelliklerinin tanıtılması gerek" diye konuştu.

Doğu Akdeniz'in gizli cenneti - Sayfa 2

Arslan, serinlemek isteyenlerin de bölgeye geldiğini anlatarak, şelalenin fotoğraf tutkunlarınca mutlaka görülmesi gereken bir yer olduğunu ifade etti.

Doğu Akdeniz'in gizli cenneti - Sayfa 3

YÜZMEK İÇİN GELENLER DE VAR

Şelalenin döküldüğü yerde oluşturduğu gölete yüzmek için gelenlerden Eşref Kara da bölgeyi çocukluğundan bu yana bildiğini belirtti.

Doğu Akdeniz'in gizli cenneti - Sayfa 4

Uzun zamandır şelale ve çevresine serinlemek için geldiklerini anlatan Kara, "Manzarası çok iyi ve suyu temiz. Sadece yazın değil, kışın da manzarası için gelenler var. Tabi yaz aylarında daha kalabalık. Çoğu kişi burayı bilmiyor. İlk kez duyan insanlar özellikle hafta sonları gelmeye başladı" dedi.