Doğduğun Ev Kaderindir doktorlara saç baş yoldurttu: Bir bilene danışsaydınız bari

Doğduğun Ev Kaderindir’de Mehdi’nin hastanedeki halini doktorlar komik buldu. 28. bölüm fragmanı merakla beklenirken dizinin son bölümündeki Mehdi’nin ağzından çıkan alakasız boru doktorlara bu kadar da olmaz dedirtti. Sosyal medyada alay konusu olan sahne bir anda en çok konuşulan konu haline geldi. “Ne olur danışmanlık falan bir şey alsaydınız” şeklinde yorumlar yapıldı.

Doğduğun Ev Kaderindir doktorlara saç baş yoldurttu: Bir bilene danışsaydınız bari - Sayfa 1

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sosyal medyada alay konusu oldu. Cezaevinde hain bir plana kurban giden Mehdi'nin hastane odasındaki görüntüsü adeta linç yedi. 

126
Doğduğun Ev Kaderindir doktorlara saç baş yoldurttu: Bir bilene danışsaydınız bari - Sayfa 2

Her bölümü ile büyük ses getiren Doğduğun Ev Kaderindir dizisi sağlık çalışanlarından eleştiri aldı. Doktorların “Bir bilene danışsaydınız bari” diyerek eleştirdikleri sahnede, Mehdi hastaneydi.

226
Doğduğun Ev Kaderindir doktorlara saç baş yoldurttu: Bir bilene danışsaydınız bari - Sayfa 3

Psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız kitabından yaşanmış, gerçek bir hayat hikayesinin anlatıldığı dizide izleyicinin gözünden kaçmayan doktorları isyan ettiren bir hata çok konuşuldu.

 

326
Doğduğun Ev Kaderindir doktorlara saç baş yoldurttu: Bir bilene danışsaydınız bari - Sayfa 4

Dizinin son yayınlanan bölümünde cezaevinde bulunan Mehdi yaşanan saldırı sonucu yaralanıp hastaneye kaldırılır. Apar topar hastaneye kaldırılan Mehdi’nin durumu ciddi olunca yoğun bakıma alınır.

426