Dizi çekimi bahanesiyle 500 kişilik parti yaptılar! "Dayım bekçilerin başı hepinizi yakarım"

Kuzguncuk'ta koronavirüs önlemleri kapsamında kapalı olması gereken eğlence mekanına polis baskın düzenledi. Sosyal medya için eğlence sahnesi çekimi bahanesiyle toplanan yaklaşık 500 kişi polisi karşılarında görünce kaçmaya çalıştı. Gruptaki kadınlardan biri "Bekçilerin başı dayım, hepinizi yakarım" diye tehditte bulundu. Polis ekipleri yakaladığı 100 kişiye önlemleri ihlalden ceza kesti.

Dizi çekimi bahanesiyle 500 kişilik parti yaptılar! "Dayım bekçilerin başı hepinizi yakarım" - Sayfa 1

İstanbul Kuzguncuk'ta "sosyal medyada içerik üreten bir kanal için eğlence sahnesi çekiyoruz" gerekçesiyle toplanan ve büyük çoğunluğunu turistlerin oluşturduğu yaklaşık 500 kişi, koronavirüs yasaklarını hiçe sayarak parti düzenledi.

123
Dizi çekimi bahanesiyle 500 kişilik parti yaptılar! "Dayım bekçilerin başı hepinizi yakarım" - Sayfa 2

Üsküdar Kuzguncuk Mahallesi, Gümüş Yolu Caddesi'nde bulunan 4 katlı eğlence mekanına, ihbar üzerine polis saat 03.30 sıralarında baskın yaptı.

223
Dizi çekimi bahanesiyle 500 kişilik parti yaptılar! "Dayım bekçilerin başı hepinizi yakarım" - Sayfa 3

Polis, bütün kapıları kilitli olan eğlence mekanına girmeye çalışırken içeride bulunan ve çoğunluğu turist olan yaklaşık 500 kişi arka kapıdan kaçmaya çalıştı. Polis, gördüğü kalabalık karşısında şaşkınlık yaşadı.

323
Dizi çekimi bahanesiyle 500 kişilik parti yaptılar! "Dayım bekçilerin başı hepinizi yakarım" - Sayfa 4

Eğlence mekanından kaçamayanlar ise gizli bölmelere, masa altlarına, tuvaletlere ve perde arkalarına saklandı. Polis mekanın içinde yaptığı incelemede, üzerinde acil çıkış kapısı yazan kapının açıldığı koridorun sandalye ve masalarla kapatıldığını fark etti. Sandalye ve masalarla kapatılmış bu koridoru geçen polis, teras kata çıkan kapıya ulaştı. Teras kata giren polis sessizce oturmuş bekleyen yaklaşık 100 kişilik bir grupla karşılaştı.

423