Diyarbakır'da ele geçirildi! Kıyafet detayı dikkat çekti

Diyarbakır'ın Lice ile Hani ilçeleri kırsalında 3 Ekim günü başlatılan büyük terör operasyonu tamamlandı. Operasyonda, tespit edilen PKK'lı teröristlerin kullandığı 16 sığınak imha edilirken, ele geçirilenler arasındaki polis özel harekat ekiplerinin giydiği kıyafetler ve formalar dikkat çekti.<br />

Diyarbakır'da ele geçirildi! Kıyafet detayı dikkat çekti - Sayfa 1

Diyarbakır'ın Lice ile Hani ilçeleri kırsalında 3 Ekim günü başlatılan büyük terör operasyonu tamamlandı. Operasyonda, tespit edilen PKK'lı teröristlerin kullandığı 16 sığınak imha edilirken, ele geçirilenler arasındaki polis özel harekat ekiplerinin giydiği kıyafetler ve formalar dikkat çekti.

118
Diyarbakır'da ele geçirildi! Kıyafet detayı dikkat çekti - Sayfa 2
218
Diyarbakır'da ele geçirildi! Kıyafet detayı dikkat çekti - Sayfa 3

Valilik'ten yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığınca, Lice ve Hani ilçeleri mülki sınırları içerisinde, 3 Ekim'de Jandarma Özel Harekat Timleri, Jandarma Komando Timleri, Güvenlik Korucuları ve Polis Özel Harekat Timleri'yle başlatılan, 'Bayrak-94 Şehit Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı-1' müşterek operasyonun bugün sabah saatlerinde tamamlandığı belirtildi.

318
Diyarbakır'da ele geçirildi! Kıyafet detayı dikkat çekti - Sayfa 4
Diyarbakır Valiliği'nden operasyonla ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bölücü terör örgütü mensuplarınca kullanılan 16 adet sığınak ve 3 adet barınak, vatandaşların da yardımıyla tespit edilmeyi müteakip, tahrip edilerek kullanılamaz hale getirilmiş, Lice ilçesi Birlik köyü mülki sınırları içerisinde beş farklı noktada amonyum nitrat maddesi ile hazırlanmış ve uzaktan komuta sistemiyle patlatmaya hazır hale getirilmiş 5 adet el yapımı patlayıcı madde bulunmaya müteakip, Patlayıcı Madde Tespit ve İmha timince yerinde imha edilmiştir.

418