Diyanetin ilk umre kafilesi yola çıktı

Salgın nedeniyle Aralık 2020'den itibaren ara verilen umre ziyaretlerinin yeniden başlatılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonundaki ilk kafile, Esenboğa Havalimanı'ndan kutsal topraklara yola çıktı.

Diyanetin ilk umre kafilesi yola çıktı - Sayfa 1

Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Terminali`ne gelen, 6`sı Diyanet, 8`i sağlık görevlisi 171 kişilik kafile için Diyanet İşleri Başkanlığınca uğurlama programı düzenlendi.
 

116
Diyanetin ilk umre kafilesi yola çıktı - Sayfa 2

Kovid-19 salgını nedeniyle Aralık 2020'den itibaren ara verilen umre ziyaretlerinin yeniden başlatılmasının ardından Diyanet İşleri Başkanlığının organizasyonundaki ilk kafile Esenboğa Havalimanı'ndan kutsal topraklara yola çıktı.

216
Diyanetin ilk umre kafilesi yola çıktı - Sayfa 3

Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Giden Yolcu Terminali'ne gelen ve 6'sı diyanet, 8'i sağlık görevlisi olmak üzere 171 kişiden oluşan kafile için Diyanet İşleri Başkanlığınca uğurlama programı düzenledi.

316
Diyanetin ilk umre kafilesi yola çıktı - Sayfa 4

Programda konuşan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, "Bu kutsal sefer normal seferlere benzemiyor. Tam iki buçuk yıllık aradan sonra Türkiye Cumhuriyet'inden ilk kafilenin seferidir bu yolculuk ve sizler çok şanslı insanlarsınız. Bu şansa erdiğiniz için her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum." dedi.

416