Dev otomobil markası Toyota çıldırmış durumda – Bu güncel liste diğerleri gibi değil

Otomobil markaları peş peşe fiyat güncellemesine giderken dev marka Toyota bu güncel listeyle olay olur. İşte 2021 model Toyota Corolla Aralık ayı fiyat listesi…

Dev otomobil markası Toyota çıldırmış durumda – Bu güncel liste diğerleri gibi değil - Sayfa 1

Dolar TL karşısında değer kazanmaya devam ederken sıfır otomobil fiyatları da durdurulamaz bir hal almış durumda. Art arda yapılan güncellemeler tüketicinin canını sıkmaya devam ediyor. Bu markalardan birisi de çıkardığı modelleri ülkemizde büyük ilgi gören dev otomobil markası Toyota.

119
Dev otomobil markası Toyota çıldırmış durumda – Bu güncel liste diğerleri gibi değil - Sayfa 2

Bu haberimizde sizler için Toyota’nın en gözde ve beğenilen modelleri arasında yer alan Corolla fiyat listesini hazırladık. Japonya merkezli otomotiv devi Toyota şaşırtmaya devam edecek gibi duruyor

219
Dev otomobil markası Toyota çıldırmış durumda – Bu güncel liste diğerleri gibi değil - Sayfa 3

Bundan yaklaşık üç ay önce Toyota Corolla fiyat listesinde 220.000 TL’lik rakamları görmek mümkündü. TL’nin önlenemez değer kaybı, bu otomobilin de zamlar almasına sebep oldu. Ortaya çıkan yeni fiyat tablosuna göre sıfır Toyota Corolla sahibi olmak için gözden çıkartacağınız para ise bir hayli uçuk.

319
Dev otomobil markası Toyota çıldırmış durumda – Bu güncel liste diğerleri gibi değil - Sayfa 4

Sıfır Toyota Corolla sahibi olmak için ödememiz gereken en az bedel 254.300 TL. Tabii ki de bu manuel şanzımanlı seçeneğin fiyatı. Eğer aracım otomatik olsun diyorsanız, en az 265.100 TL ödemeniz gerekiyor.

419