Denizli'de sağanak yağış etkili oldu

Denizli'de akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle mazgallar tıkanınca karayolunun bazı kısımlarında su birikintisi nedeniyle trafik akışında aksamalar yaşandı. Şiddetli yağış sırasında bazı ev ve işyerlerinin zemin katlarını da su bastı. Tıkanan mazgallarda yapılan temizlik sırasında 7 ayrı araca ait plaka çıkarıldı.

Denizli'de sağanak yağış etkili oldu - Sayfa 1

Kent merkezinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış özelikle karayolunda etkili oldu. Yağış sırasında yüksek kesimlerden yağmur sularıyla sürüklenen taş ve toprak parçaları Kervansaray Mahallesi Acıpayam Bulvarında mazgalların tıkanmasına neden olunca bulvarın bazı kesimleri suyla doldu. 

Denizli'de sağanak yağış etkili oldu - Sayfa 2

Birçok araç trafikte mahsur kaldı. Yoğun yağış nedeniyle birçok ev ve işyerlerinin zemin ve bodrum katları da sular altında kaldı.

Denizli'de sağanak yağış etkili oldu - Sayfa 3

Gezkaya Apartmanın bodrum katı yaklaşık 2 metre suyla doldu. Zeytinköy Mahallesinde de bazı ara sokaklara taş ve kumlar sürüklendi, parke taşları yerinden söküldü. 

Denizli'de sağanak yağış etkili oldu - Sayfa 4

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ile Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) ekipleri bölgeye sevk edildi. Trafik polisleri suyla dolan karayolunda önlem aldı.