Denizli'de eşini öldürmüştü: Detayları ortaya çıktı

Denizli'de tartıştığı karısı Elif Irmak'ı boş araziye götürüp başını bıçakla keserek öldüren Ahmet Emre Irmak'ın psikolojik tedavi gördüğü öğrenilirken olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıktı

Denizli'de eşini öldürmüştü: Detayları ortaya çıktı - Sayfa 1

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde dün gece saatlerinde korkunç bir cinayet işlendi. Anne babasıyla birlikte yaşadıkları evinde 20 yaşındaki karısı Elif Irmak ile henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü tartışan Ahmet Emre Irmak, kavgayı ayırmaya çalışan babası Hikmet Irmak'ı bacağından bıçakladı.
 

111
Denizli'de eşini öldürmüştü: Detayları ortaya çıktı - Sayfa 2

KARISININ BAŞINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

Anne babasının tüm çabalarına rağmen engel olamadığı Ahmet Emre Irmak, daha sonra elindeki bıçakla karısını saçından sürüyerek evden dışarıya çıkardı. Karısını 100 metre ilerideki boş araziye götüren öfkeli koca, Elif Irmak'ı başını keserek öldürdü.

211
Denizli'de eşini öldürmüştü: Detayları ortaya çıktı - Sayfa 3

OĞLUNU ANNESİ İHBAR ETTİ

Anne Nazan Irmak, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. Oğlunun kocasını bıçakladığını ve karısını ise başını keserek öldürdüğünü söyleyen kadının ihbarı üzerine adrese gelen jandarma ekipleri, boş arazide genç kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Tartışmanın yaşandığı adrese giden jandarma ekiplerini karşısında gören Ahmet Emre Irmak, işlediği cinayetin ardından geri döndüğü evinde suç aleti bıçakla birlikte teslim oldu.

311
Denizli'de eşini öldürmüştü: Detayları ortaya çıktı - Sayfa 4

İZMİR'DE PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRMÜŞ
Yaralı babanın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ahmet Emre Irmak'ın uyuşturucu satmak suçundan sabıkalı olduğu, bir hafta önce de İzmir'de psikolojik tedavi gördüğü belirtildi.

411