Deniz Çakır ve Derya Alabora aynı sahnede!

Oyuncu Derya Alabora ve Deniz Çakır yeni oyunları "Beyaz" ile 10 Ekim Çarşamba günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde olacak.

Deniz Çakır ve Derya Alabora aynı sahnede! - Sayfa 1

Oyuncu Derya Alabora ve Deniz Çakır yeni oyunları "Beyaz" ile 10 Ekim Çarşamba günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde olacak.

115
Deniz Çakır ve Derya Alabora aynı sahnede! - Sayfa 2

Derya Alabora ve Deniz Çakır’ı aynı sahnede buluşturan “Beyaz”, yeni tiyatro sezonunu 10 Ekim Çarşamba akşamı 20.30’da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde açıyor. Ezop Sahne prodüksiyonu “Beyaz”, yıllar sonra bir araya gelen ve ölüm döşeğindeki annelerinin başında bekleyen iki kız kardeşin bir ömürlük hesaplaşmasını sahneye taşıyor.

215
Deniz Çakır ve Derya Alabora aynı sahnede! - Sayfa 3

Fransız yazar Emmanuelle Marie’nin kaleme aldığı, Zeynep Utku’nun dilimize kazandırdığı “Beyaz”ın yönetmen koltuğunda Özen Yula oturuyor. Dekor tasarımını ve styling çalışmasını Tomris Kuzu’nun, ışık tasarımını Yakup Çartık’ın yaptığı oyunun müzikleri Çiğdem Erken’in, fotoğrafları ise Muhsin Akgün’ün imzasını taşıyor.

315
Deniz Çakır ve Derya Alabora aynı sahnede! - Sayfa 4

İki başarılı oyuncuyu, Derya Alabora ve Deniz Çakır’ı aynı sahnede buluşturan “Beyaz”; kocasıyla mutsuz evliliğini sürükleyen, hayallerini gerçekleştiremeyen kız kardeş ile hayatını kendi isteğine göre yaşayan, uzun zaman sonra eski kasabasına dönen ablasının, geçmişleriyle ve kendileriyle yüzleşmelerine odaklanıyor. Yıllar sonra annelerinin rahatsızlığı nedeniyle tekrar bir araya gelen iki kız kardeş, geçmişin muhasebesini yaparken, ertelenmiş duygular da birer birer su yüzüne çıkar.

415