Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları haberini doğruladı

Güzel oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç'un ayrılık haberi magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrıldıklarına dair haberleri doğrulayan ilk hamle Demet Özdemir'den geldi. Özdemir, Instagram hesabından ilişkiye dair tüm fotoğrafları kaldırdı. Oğuzhan Koç cephesinden ise henüz bir hamle gelmedi.

Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları haberini doğruladı - Sayfa 1

Magazin dünyasının yakından takip ettiği ünlü çift, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un Paris tatili dönüşü ayrılık haberi 2021'in son günlerine damga vurmuştu. Ayrılık iddialarını doğrulayan ilk hamle Demet Özdemir'den geldi. Sosyal medya hesabından Oğuzhan Koç ile olan tüm fotoğraflarını silen güzel oyuncu 'Meğerse Demet Özdemir Oğuzhan Koç'u terk etmiş' dedirtti. 

114
Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları haberini doğruladı - Sayfa 2

AYRILIK YOK DEMİŞLERDİ

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, haklarındaki ayrılık iddiaları sonrası Cem Yılmaz’ın Zorlu PSM’de gerçekleşen ‘Diamond- Elite-Platinum-Plus’ isimli stand-up şovunu izlemişti. Keyfi yerinde olan çift, “Moralimiz bozuktu. Bizde ayrı ayrı bir şekilde gösteriyi izlemeye geldik. Bir hafta sonra yine böyle haberler çıkacak ama biz yine her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceğiz” açıklamasını yapmıştı.

214
Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları haberini doğruladı - Sayfa 3

Paris tatili dönüşü ayrıldıkları iddiasıyla gündeme gelen çift yakın çevresine 'Bu kez kesin bitti, bir daha geri dönüş yok' sözleriyle ilişkilerinin bittiğini duyurdu.

314
Demet Özdemir Oğuzhan Koç ile ayrıldıkları haberini doğruladı - Sayfa 4

Oğuzhan Koç, oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile beş yıllık ilişkisi bittikten kısa bir süre sonra Demet Özdemir ile görüntülenmişti. Yeni yılı Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti.

414