Demet Akalın ve Haluk Levent'e tepki yağıyor

Demet Akalın vahşice öldürülen Pınar Gültekin için attığı olay twitiyle herkesin tepkisini çekti. Twitini savunmaya çalışan Demet Akalın'a Datça Belediyesi'nden de tepki gecikmedi.

Demet Akalın ve Haluk Levent'e tepki yağıyor - Sayfa 1

Üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in Muğla'da eski sevgilisi tarafından vahşice katledilmesi, herkesi derinden sarstı. Türkiye'nin gündemine oturan cinayetteki katil zanlısı eski sevgili C.M.A polis tarafından yakalandı. 
 

123
Demet Akalın ve Haluk Levent'e tepki yağıyor - Sayfa 2

Evli ve bir kız çocuğu babası olan katil C.M.A.'nın ifadesi ortaya çıkınca ise okuyanların kanı dondu. Kıskançlık yüzünden yaptığını itiraf eden katil C.M.A.'nın söylediklerinin ardından Demet Akalın ve Haluk Levent'in sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar da tepki çekti.
 

223
Demet Akalın ve Haluk Levent'e tepki yağıyor - Sayfa 3

Katil C.M.A, Pınar Gültekin'i boğarak öldürmenin ardından bir varile koyarak üzerine beton döküp toprağa gömdü. Demet Akalın, bunun üzerine sosyal medya hesabı Twitter üzerinden oldukça tepki çeken bir paylaşım yaptı. 
 

323
Demet Akalın ve Haluk Levent'e tepki yağıyor - Sayfa 4

Demet Akalın, Twitter'dan, "O kadar iri ve uzun bir kızı nasıl sığdırdın varile. Beton dökmek ne ya" yazdı. Akalın'ın bu paylaşımının ardından eleştiriler hızla geldi. 
 

423