Defne Samyeli ve Cem Yılmaz barışıyor mu?

1,5 yıllık ilişkilerini bitiren Defne Samyeli ve Cem Yılmaz'ın barışmalarının an meselesi olduğu iddia edildi. Ünlü çiftin evlilik düşündüğü de iddialar arasında...

Defne Samyeli ve Cem Yılmaz barışıyor mu? - Sayfa 1

Geçtiğimiz ay 1,5 yıllık ilişkilerini bitiren magazin gündeminin gözde çifti Defne Samyeli ve Cem Yılmaz ayrılığının ardından birçok iddia ortaya atılmış, ikili bu iddialar karşısında sessizliğini korumuştu. Şimdilerde ortaya atılan bir iddia ise ikilinin hayranlarını oldukça sevindirdi. 

112
Defne Samyeli ve Cem Yılmaz barışıyor mu? - Sayfa 2

İddialara göre, Cem Yılmaz ve Defne Samyeli, Bebek'te bir otelde buluştu ve baş başa beraber yemek yedi. Ünlü çiftin sorunları konuşarak aştığı ve barışmalarının an meselesi olduğu iddia edildi.
 

212
Defne Samyeli ve Cem Yılmaz barışıyor mu? - Sayfa 3

Öte yandan geçtiğimiz hafta Mahsun Kırmızgıül'ün Mucize Aşk 2 filminin galasına yalnız katılan Cem Yılmaz, objektiflere poz verirken sağ kolunu açarak hayali sevgilisine ''Gel hayatım'' diyerek espiri yapmış, Yılmaz'ın bu hamlesi çok eleştirilmişti. 
 

312
Defne Samyeli ve Cem Yılmaz barışıyor mu? - Sayfa 4

Cem Yılmaz'ın hayali sevgili hamlesinin ardından gelen eleştirilerden en dikkat çekeni ise ''Cem Yılmaz, hayali sevgilisine gösterdiği nezaketi ne eşine ne de sevgililerine gösterdi'' oldu. 
 

412