CZN Burak, Cristiano Ronaldo'nun kendisine teklifini açıkladı

Real Madrid'in 560 gün sonra geri döndüğü Santiago Bernabeu Stadı'nda Celta Vigo'ya karşı oynadığı maç öncesinde sorularımızı yanıtlayan Özdemir, La Liga ile sürekli temasta olduğunu, İspanya'ya 4. kez geldiğini söyledi

CZN Burak, Cristiano Ronaldo'nun kendisine teklifini açıkladı - Sayfa 1

27 milyon takipçisiyle sosyal medya fenomeni olarak bilinen şef Burak Özdemir (CZN Burak), Cristiano Ronaldo'nun kendisine yaptığı teklifi açıkladı.
 

117
CZN Burak, Cristiano Ronaldo'nun kendisine teklifini açıkladı - Sayfa 2

İspanya'da 1. ve 2. lig kulüplerinin bağlı olduğu La Liga kurumunun, İspanya 1. Futbol Ligi'nin (La Liga) dünyada tanıtım ve pazarlama faaliyetlerine destek olması amacıyla anlaştığı 100'den fazla sosyal medya fenomeni (influencer) La Liga'nın davetlisi olarak Madrid'e davet edildi.
 

217
CZN Burak, Cristiano Ronaldo'nun kendisine teklifini açıkladı - Sayfa 3

Dünyanın farklı yerlerinde tanınmış bir restoran zincirinin sahibi olan ve 27 milyon takipçisiyle sosyal medya fenomeni olarak bilinen şef Burak Özdemir (CZN Burak), davetli geldiği Madrid'e açıklamalarda bulundu.
 

317
CZN Burak, Cristiano Ronaldo'nun kendisine teklifini açıkladı - Sayfa 4

Real Madrid'in 560 gün sonra geri döndüğü Santiago Bernabeu Stadı'nda Celta Vigo'ya karşı oynadığı maç öncesinde sorularımızı yanıtlayan Özdemir, La Liga ile sürekli temasta olduğunu, İspanya'ya 4. kez geldiğini söyledi.

417