Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi Camisi'nin açılışına katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi'ndeki Hisarlık Tepe mevkisinde yapımı tamamlanan Şehitler Abidesi Camisi'nin açılışını da gerçekleştirdi. Açılışa Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da katıldı.<br />

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi Camisi'nin açılışına katıldı - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi'ndeki Hisarlık Tepe mevkisinde yapımı tamamlanan Şehitler Abidesi Camisi'nin açılışını da gerçekleştirdi. Açılışa Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da katıldı.

111
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi Camisi'nin açılışına katıldı - Sayfa 2
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Yokluğu hissediliyordu. Mimarisiyle, tam bir özgün mimari olmuş oldu. Ben tüm emeği geçenlerden Allah razı olsun diyorum. Burada ibadethane yoktu. Bu da bize nasip oldu. Şimdi bu kurdelayı keseren Şehitler Abidesi Camii’mizi açmış olalım.
211
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi Camisi'nin açılışına katıldı - Sayfa 3

Şehitler Abidesi'ne gelişinde tören kıtasını selamlayan ve kuvvet komutanları ile görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, törende gerçekleştirilen konuşmalarının yanı sıra şehitlerin ruhu için gerçekleştirilen Kur'an'ı Kerim tilavetini dinledi, yapılan duaya da iştirak etti. Anıta çelenk bırakıp şehitlik defterini imzalayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra şehitliklere karanfil bıraktı.

311
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şehitler Abidesi Camisi'nin açılışına katıldı - Sayfa 4
411