Cristiano Ronaldo'nun başı büyük dertte

Ülkesi Portekiz'in başkenti Lizbon'un Geres Kasabası'nda 2.3 milyon Pound'luk bir malikâneye sahip olan CR7 için kendi alanı dışındaki yere 3.200 metrekarelik tenis kortu ve 1.235 metrekarelik ek bina inşaa ettirdiği gerekçesiyle dava açıldı. Portekiz mahkemesi kortun ve binanın yıkılmasını istedi.

Cristiano Ronaldo'nun başı büyük dertte - Sayfa 1

Sezon başında İtalyan devi Juventus'tan, İngiliz ekibi Manchester United'a transfer olan ve 12 yıl sonra döndüğü Kırmızı Şeytanlar'daki macerasına müthiş başlayan Cristiano Ronaldo'ya mahkeme şoku... 

Cristiano Ronaldo'nun başı büyük dertte - Sayfa 2

36 yaşındaki futbolcunun, ülkesi Portekiz'in başkenti Lizbon'daki malikanelerinden birine inşa ettirdiği tenis kortu ve evin çalışanlarının kaldığı binanın yıkılması istendi. Kazandığı 5 Ballon d'Or ile dünyanın en iyi futbolcuları arasında yer alan CR7'nin, Lizbon'un Geres Kasabası'ndaki bir nehrin kıyısındaki tam 2.3 milyon Pound değerindeki malikanesine 'yasa dışı' olarak yaptığı tenis kortu ile ek binanın mahkeme tarafından talep edilen yıkılma talebini kabul ettiği de kaydedildi. 

Cristiano Ronaldo'nun başı büyük dertte - Sayfa 3

'Bu yasa dışı'

Konuyla ilgili Portekiz yerel basınına konuşan Geres'in de dahil olduğu Terras de Bouro yerel yönetiminin Başkanı Bay Tibo, "Cristiano Ronaldo, onay için bize bir proje sundu ve sonunda, inşaat izninin olduğu alanda daha sonra ruhsatlı olan bir mülk inşa etti. Ama aynı zamanda izin verilen alanın dışına da inşa etti ve o kadar önemli bir şeyden bahsetmiyor olsak da, bu yasa dışı" ifadelerini kullandı. 

Cristiano Ronaldo'nun başı büyük dertte - Sayfa 4

Mart 2022'ye kadar...

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Ronaldo'nun 3.200 metrekarelik tenis kortunu ve 1.235 metrekarelik ek binayı yıktırması için Mart 2022'ye kadar süre verildi.