Cristiano Ronaldo'dan yine flaş açıklamalar...

Olay adam Cristiano Ronaldo'nun ses getiren röportajının ikinci perdesi yayınlandı. İlk bölümde çarpıcı ifadeler kullanan, hem kulübü Manchester United'ı hem de teknik direktör Erik Ten Hag başta olmak üzere yönetimini topa tutan CR7 yine gündem yaratacak açıklamalarda bulundu. Hag'a zehir zemberek sözler söyleyen Portekizli süperstar, emeklilik tarihini açıkladı, ezeli rakibi Lionel Messi hakkında konuştu ve 350 milyon Euro'luk tekliften bahsetti. İşte hepsi ve daha fazlası...

Cristiano Ronaldo'dan yine flaş açıklamalar... - Sayfa 1

 Geçtiğimiz günlerde verdiği röportajda kullandığı ifadelerle gündemi sarsan, Manchester United'a transferinden, Kırmızı Şeytanlar'ın yönetimine, kariyerinden, son günlerde yaşanan olaylara kadar birçok konuda açıklamalarda bulunan CR7 yine bomba ifadeler kullandı. 37 yaşındaki oyuncunun röportajının ikinci perdesini yayınlandı.

 
 

Cristiano Ronaldo'dan yine flaş açıklamalar... - Sayfa 2

'Ben 3 dakikalığına oyuna alabileceğin bir oyuncu değilim'

Son dönemdeki süreçten dolayı hayal kırıklığı yaşadığını belirten Portekizli süperstar, "Benim de insan olduğumu anlamalılar. Ailemin yanında olmak zorundayım. Kariyerime saygı duyduğun için Manchester City karşısında beni oyuna almıyorsun ama Tottenham karşısında 3 dakikalığına beni oyuna sokmak istiyorsun. Ne anlamsız. Ben 3 dakika kala oyuna alabileceğin bir oyuncu değilim. Erik ten Hag sürekli olarak 'Bana adım attığını, beni beğendiğini vs.' söylüyor. Bunların hepsi basın için" sözleriyle teknik direktörü Hag'a tepkisini yine açıkça dile getirdi.

Cristiano Ronaldo'dan yine flaş açıklamalar... - Sayfa 3

'Birçok kişi yaptı, ama yüz karası olarak sadece benim adım anılıyor'

Tottenham maçı bitmeden stattan ayrılmasıyla ilgili de, "Bana ek olarak 8 oyuncu daha Rayo Vallecano maçı bitmeden stadyumdan ayrılmıştı. Sadece benim adım anıldı. Geçen yıl birçok oyuncu aynı şeyi yaptı ama yüz karası olarak sadece benim adım anılıyor. Ceza aldıktan sonra eve geldim ve oğlum Cristiano, 'Baba maça gitmiyor musun?' dedi. Olayı öğrenince de 'Eğer dünyanın en iyi oyuncusu sensen, seni nasıl cezalandırabilirler?" dedi" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo'dan yine flaş açıklamalar... - Sayfa 4

'Dünya Kupası'nda harika olacağım'

37 yaşındaki oyuncu, pazar günü Katat-Ekvador maçıyla başlayacak olan 2022 Dünya Kupası için de, "Dünya Kupası'nda harika bir performans sergileyeceğime inanıyorum. Hem fiziksel hem de psikolojik olarak hazırım. 2-3 yıl daha oynamak istiyorum. 40 yaşında emekli olmayı istiyorum. 40 bence bunun için ideal yaş" yorumunu yaptı.