Covid-19 semptomları yine değişti: Bu 5 semptoma dikkat!

Son dönemde varyantları ile adından söz ettiren koronavirüs (Covid-19) yaklaşık iki yıldır hayatımızda. Milyonlarca cana mal olan virüs için İngiltere'den çok konuşulacak bir araştırma sonucu geldi. Bilim insanları aşı olanlara uyarılarda bulundu ve virüsün en yaygın semptomlarının değiştiğini açıkladı. İşte virüse yakalananlarda görülen en yaygın 5 semptom...

Covid-19 semptomları yine değişti: Bu 5 semptoma dikkat! - Sayfa 1

Dünyanın ilk olarak 2019'un son günlerinde Çin'in Wuhan kentinde ortaya çıkan corona virüs ile mücadelesine son sürat devam ediyor. 225 milyondan fazla kişiye bulaşan virüs yaklaşık 5 milyon cana mal oldu.

111
Covid-19 semptomları yine değişti: Bu 5 semptoma dikkat! - Sayfa 2

Yaklaşık 2 yıldır hayatımızda olan koronavirüs (Covid-19) son dönemde varyantlar ile gündemde. Bunlardan en dikkat çekeni ise Delta.

211
Covid-19 semptomları yine değişti: Bu 5 semptoma dikkat! - Sayfa 3

İlk olarak Hindistan'da görülen Delta varyantının daha bulaşıcı olduğu bilimsel olarak kanıtlandı. Haliyle bu varyant küresel vaka artışının bir numaralı nedeni olarak gösteriliyor.

311
Covid-19 semptomları yine değişti: Bu 5 semptoma dikkat! - Sayfa 4

AŞI OLANLARA UYARI

Uzmanlar bir süredir çift aşılı kişilerin de Delta'ya yakalanabileceği konusunda uyarılarda bulunuyor. Zira aşı olmak size kat kat daha fazla koruma sağlarken, yine de virüse yakalanabilir ve hatta bunu çevrenize bulaştırabilirsiniz.

411