Citroen 461 bin liradan satmaya and içti! Yine zam yapmadı

Citroen Ağustos ayını boş geçmek istemiyor. 219 bin liradan satışa koyduğu Ami'yi yine aynı rakamdan meraklısına sunan dev firma; bir çok modeline de zam yapmadı. Gelin Citroen C3, C3 Aircross, C4, C5 Aircross, Ami ve C-Elysee fiyatlarına birlikte bakalım.

Citroen 461 bin liradan satmaya and içti! Yine zam yapmadı - Sayfa 1

Citroen modelleri güncel kampanyalı fiyat listeleri açıklandı. Fransız otomobil devi Citroen, 2022 Ağustos ayının yeni fiyat listesini yayınladı. Biz de F5Haber olarak Türkiye’de en çok beğenilen markalar arasında yer alan Citroen'in C3, C3 Aircross, C4, C5 Aircross, Ami ve C-Elysee fiyatlarını sizler için araştırdık. İşte Citroen güncel fiyat listesi…

135
Citroen 461 bin liradan satmaya and içti! Yine zam yapmadı - Sayfa 2

Otomobil almak isteyen binlerce vatandaş araba fiyatlarını merak ediyor. Hatırlayacağınız üzere şirket, galeri ve rent a car’lara ‘6 ay ve 6 bin kilometre’ satış sınırlaması getirildi. Bu da önümüzdeki süreçte fiyatlarda bir miktar daha düşüş olabileceğinin sinyallerini veriyor.

235
Citroen 461 bin liradan satmaya and içti! Yine zam yapmadı - Sayfa 3

Henüz keskin fiyat farkları olmasa da sıfır otomobil ve ikinci el araç piyasasında yaşanan tüm gelişmeleri siz değerli okurlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.

335
Citroen 461 bin liradan satmaya and içti! Yine zam yapmadı - Sayfa 4

Şu anda sıfır otomobil piyasasına baktığımız zaman 500 bin TL altında araç sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor.

435