Cinsel içerikli rüyalar ne anlama geliyor?

Hatırlasanız da hatırlamasanız da her gün onlarca rüya görüyorsunuz, bunlardan bazılarında sevişiyor olabilirsiniz.

Cinsel içerikli rüyalar ne anlama geliyor? - Sayfa 1

Her insan hayatında en az 1 kez cinsel içerikli rüya görmüştür. Neden cinsel içerikli rüyalar gördüğümüzü hiç düşündünüz mü? Bazen hiç aklınıza gelmeyecek insanların bile rüyanıza girmesinin aslında bilinçaltımızda bir anlamı var. Uzmanlar, cinsel içerikli rüya görmenin nedeninin kişinin hayatındaki bazı eksikliklerden kaynaklandığını öne sürüyor. Peki cinsel içerikli rüyaların anlamları ne olabilir? İşte cinsel içerikli rüyaların anlamları.
 

Cinsel içerikli rüyalar ne anlama geliyor? - Sayfa 2

Cinsel içerikli rüya türleri ve anlamları
 

Cinsel içerikli rüyalar görmek kişinin hayatındaki kişisel ve profesyonel hal, sağlık ve ruh halinin bir yansıması olabiliyor. Bazı uzmanlar cinsel içerikli rüya görmeye bastırılmış duyguların neden olduğunu ileri sürüyor. Biri hakkında cinsel içerikli bir rüya görmek, onların kendini daha iyi bir hale getirmek için bağlantı kurman gereken bir niteliğe sahip olduğunu düşündüğünüz anlamına da gelebiliyor.

Cinsel içerikli rüyalar ne anlama geliyor? - Sayfa 3

Rüyada eski sevgiliyle cinsel ilişkiye girmek
 

Eski sevgilini rüyanızda görmeniz cinsel hayatınızı yenilemeniz anlamına gelebilir. Bu rüya türü eski sevgilinize takılı kaldığınız anlamına da gelebilir. Eski sevgilinizle son buluşmanızda neler yaşadığınızı hatırlayın ve takıntılı düşüncelerinizin üstesinden gelmeye çalışın.

Cinsel içerikli rüyalar ne anlama geliyor? - Sayfa 4

İş arkadaşı veya patronla ilgili cinsel içerikli rüyalar ne anlama geliyor?
 

Patron; güç, karar verme yetisi ve atikliği temsil ediyor. Rüyanızda patronunuzla cinsel ilişkiye girdiğinizi görmeniz, bu yetkinliklere sahip olma isteğinizi gösteriyor.