CHP’li Gök rekor kırdı, AK Parti’den tebrik geldi

TBMM Başkanvekili Levent Gök, Milli Eğitim ve Dışişleri bakanlıklarının bütçelerinin görüşüldüğü birleşimi, hiç ara vermeden 8 saat 15 dakika süreyle yönetti. İşte Sözcü'den Zekeriya ALBAYRAK'ın objektifinden yansıyan kareler

CHP’li Gök rekor kırdı, AK Parti’den tebrik geldi - Sayfa 1

TBMM Başkanvekili Levent Gök, bütçe görüşmelerinin 6. turunda bir rekora imza attı; Gök birleşimi, hiç ara vermeden 8 saat 15 dakika süreyle yönetti.

CHP’li Gök rekor kırdı, AK Parti’den tebrik geldi - Sayfa 2

TBMM Genel Kurulu'nda 6. turda, Milli Eğitim ve Dışişleri bakanlıklarının 2020 yılı bütçeleri görüşüldü.

CHP’li Gök rekor kırdı, AK Parti’den tebrik geldi - Sayfa 3

Birleşimi yöneten Gök, saat 11.00'de Genel Kurulu açtı ve 8 saat 15 dakika süreyle kürsüde oturarak; sırasıyla AK Parti, İYİ Parti, MHP, HDP ve CHP gruplarına söz verdi. Son olarak da Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, bakanlıklarının bütçeleri üzerine konuştu.

CHP’li Gök rekor kırdı, AK Parti’den tebrik geldi - Sayfa 4

Konuşmaların ardından yerinden söz alan AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, daha önce TBMM Başkanvekili olarak aralıksız 7 saatlik bir oturum yönettiğini, gazetelerin, "Rekor kırdı" diye yazdığını söyledi.

Aydın'ın, Gök'e yönelik, "Tüm zamanların rekorunu sizler kırdınız. 8 saat 14 dakikadır hiç yerinizden kalkmadan, bu birleşimi yönettiniz. Tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum." sözlerini Genel Kurulda bulunanlar alkışlarla karşıladı.