Çetin Altay’dan Selin Ciğerci’ye ‘Onun arabası varsa benim de uçağım var’

Oflu Hoca film serileri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Çetin Altay, Nişantaşı'nda bebeği için alışveriş yaparken görüntülendi. O sırada bulunduğu yerde Selin Ciğerci'nin 4 milyon TL değerindeki aracı duruyordu. Muhabirlerin araba hakkında sorduğu soruları yanıtlayan Altay "Sizi havaalanına götüreyim, benim uçağı göstereyim' dedi...

Çetin Altay’dan Selin Ciğerci’ye ‘Onun arabası varsa benim de uçağım var’ - Sayfa 1

Selin Ciğerci’nin 5 milyon TL’lik Rolls Royce’unu görünce çok şaşıran 27 yıllık oyuncu Çetin Altay “Onun arabası varsa benim de uçağım var” dedi. 

Çetin Altay’dan Selin Ciğerci’ye ‘Onun arabası varsa benim de uçağım var’ - Sayfa 2

Selin Ciğerci 5 milyon TL’lik Rolls Royce aracı ile Nişantaşı’nda görüntülendi. Sosyal medya fenomeni “Parasını peşin ödedim. İstediğim özel plakayı da bir araba parası ödeyip aldım. Kendim çalışıp kendim yiyorum. Kime ne? İki ayda 1 milyon 200 bin TL kazandım. Son ödediğim vergi 1 milyon TL. ‘Oturduğu yerden para kazanıyor’ diyorlar. İşim kolay değil. 72 çalışanım var” dedi.

Çetin Altay’dan Selin Ciğerci’ye ‘Onun arabası varsa benim de uçağım var’ - Sayfa 3

'Sosyal medyadan'
Sinemadaki ‘Oflu Hoca’ karakteri ile tanınan, 27 yıllık oyuncu Çetin Altay da aynı semtteydi. Haberciler, Selin Ciğerci’nin az öteye park edilmiş 5 milyon TL’lik Rolls Royce’unu gösterince çok şaşırdı.

Çetin Altay’dan Selin Ciğerci’ye ‘Onun arabası varsa benim de uçağım var’ - Sayfa 4

 Altay “Olabilir tabii. Onlar buraya uçak indirse inanırım. Sosyal medyadan kazanıyorlar. Eskiden biz de el kamerasıyla videolar çekerdik. Ama Instagram yoktu. Derken oyunculuğa geçtik, bu işler patladı” dedi.