Cemal Can'dan Survivor itirafları: O gece herkesi örgütledim

'Survivor 2020' şampiyonu Cemal Can Canseven, Star TV'de yayınlanan 'Demet ve Alişan ile Sabah Sabah' programına konuk oldu.

Cemal Can'dan Survivor itirafları: O gece herkesi örgütledim - Sayfa 1

Survivor yarışmasıyla ile açıklamalarda bulunan Canseven, "Bir ara Survivor’da kötü bir dönem geçirdim. Çünkü oraya gelen karakterlerin çoğu dışarıda benim hiç arkadaşlık yapmadığım karakterlerdi. Orada bir geçiş süreci yaşadığımın farkında değildim. Psikolojik olarak yıpranmıştım. Konsey gecesi herkesi örgütleyip adımın yazılmasını istedim. Ada konseyinde de adım çıktı. Sonra seyircilerden gelen SMS'lerle potadan çıktım. Dışarıda bu kadar destekleyen olduğunu bilmiyordum" ifadelerini kullandı.

Cemal Can'dan Survivor itirafları: O gece herkesi örgütledim - Sayfa 2

Çeşme’den canlı yayına bağlanan Cemal Can, Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu Survivor yarışmasıyla ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Cemal Can'dan Survivor itirafları: O gece herkesi örgütledim - Sayfa 3

Cemal Can Cansever’in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Şu an Çeşme’de, ailemle birlikte tatildeyim. Survivor sürecinde çok yoruldum, kendimi o kadar aştım ki dinlenmeye ihtiyacım var. Burada herkes beni tanıyor, ben kimseyi tanımıyorum. Dışarda insanlarla sohbet etmek çok güzel, pandemi sürecini yaşayamadığımız için nasıl iletişimde olacağımı bilmiyorum insanlarla, onu idrak etmeye çalışıyorum.

Cemal Can'dan Survivor itirafları: O gece herkesi örgütledim - Sayfa 4

 "Bu zamana kadar hep eğitimini alıp bir şeyler yaptım. Şarkıcılığın da eğitimini aldıktan sonra oraya yönelebilirim."

"Survivor bittikten sonra en çok sütlaç yedim. Adada yediğim çok küçüktü. Ama çok keyifliydi yarışma süreci."