Cem Yılmaz'dan sağlık çalışanları için bakanlığa çağrı: Görev bilirim

Sağlık Bakanlığı'na çağrıda bulunan ünlü komedyen Cem Yılmaz, sağlık çalışanları için moral toplantıları düzenlenirse ücret almadan katılacağını duyurdu. SMA hastası çocuklar için de destek isteyen Yılmaz, "Bu ailelere moral, maddi destek, fikir verecek, yol gösterecek herkesin, her kurum karşısında saygıyla eğiliyorum" dedi.

Cem Yılmaz'dan sağlık çalışanları için bakanlığa çağrı: Görev bilirim - Sayfa 1

Komedyen Cem Yılmaz, koronavirüs salgını nedeniyle zor şartlarda çalışan sağlıkçılar için Sağlık Bakanlığı'na ücretsiz gösteri çağrısı yaptı.

Cem Yılmaz'dan sağlık çalışanları için bakanlığa çağrı: Görev bilirim - Sayfa 2

Sağlık çalışanları için moral etkinlikleri düzenlenirse katılacağını açıklayan Yılmaz, "Pandemi boyunca sorumluluğu en yüksek seviyede olan Sağlık Bakanlığımıza önerimdir. Tüm ülkede, sağlık personeline, canıyla kanıyla mücadele eden bütün savaşçılarımıza moral toplantıları söyleşiler organize ederlerse hiç bir ücret almamak kaydıyla katılmayı görev bilirim" ifadelerini kullandı.

 

Cem Yılmaz'dan sağlık çalışanları için bakanlığa çağrı: Görev bilirim - Sayfa 3

'SMA hastalığı ile mücadele için devletimiz bir bütçe ayırıyor mu?'
​Yılmaz ayrıca ilaç bulmakta zorlan SMA hastası çocukların aileleri için de çağrıda bulundu. Twitter hesabından açıklama yapan Yılmaz, şunları söyledi:

"Dostlarım, iyi, güzel insanlar… Yakın zamanda özellikle bir konuda çok mesaj alıyorum. Çaresiz kaldığım bir hadise olduğu için sizlerle de paylaşmak istedim.

SMA hastası küçük yavrular…

Cem Yılmaz'dan sağlık çalışanları için bakanlığa çağrı: Görev bilirim - Sayfa 4

Aileler her türlü çabayı göstermelerine rağmen bu amansız hastalıkla mücadelede yeterli desteği göremiyorlar.

Tedavi, ilaçlar çok pahalı.

Evet sen, ben maddi yardım edelim. Elbette olan olmayanla paylaşacak bu böyle.