Can Yücel’in eşi Güler Yücel hayatını kaybetti!

Can Yücel’in 85 yaşındaki eşi Güler Yücel, öğle saatlerinde vefat etti. Tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Güler Yücel yarın defnedilecek.

Can Yücel’in eşi Güler Yücel hayatını kaybetti! - Sayfa 1

Türk şiirinin en önemli isimlerinden biri olan Can Yücel’in eşi Güler Yücel, Muğla’da uzun süredir tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. 

Can Yücel’in eşi Güler Yücel hayatını kaybetti! - Sayfa 2

Öğle saatlerine doğru durumunun ağırlaştığı belirtilen Güler, hastanede yapılan tüm müdahelelere rağmen kurtarılamadı. 85 yaşındaki Güler, Muğla’nın Datça ilçesinde yaşıyordu.

Can Yücel’in eşi Güler Yücel hayatını kaybetti! - Sayfa 3

GÜLER YÜCEL KİMDİR?
Güler Yücel, 2 sene önce 83 yıllık hayatını, usta şair Can Yücel ile olan yaşantısını kitaplaştırmıştı. Kitabı 2016 senesinde yazmaya karar verdiğini söyleyen Güler Yücel, 2 yıl önce verdiği röportajda şunları anlatmıştı:

Can Yücel’in eşi Güler Yücel hayatını kaybetti! - Sayfa 4

 "Hayatımın, acı ve çile dolu anları kadar, tatlı ve keyifli anları da bu kitapta yer aldı. Ben, 1935'te Fatih'te bir Boşnak Mahallesi'nde dünyaya gözlerimi açtım. Ailem, eski Yugoslavya göçmenlerindendir. Kitabı yazmayı düşündüğün günlerde Rum bir kadın, eski Datça Mahallesi'ndeki evime ziyarete geldi. Evi görmek istiyordu.