Büyük depremin tarihini güncelledi

Bilim insanları tarafından 'Uzman değil, kahin değil, şarlatan!' olarak nitelenen Hollandalı Frank Hoogerbeets, tutmayan tahminlerini sildiği için güvenirliğini kaybetti. Frank Hoogerbeets tahminleri tutmayınca büyük depremin tarihi bir kez daha güncelledi.

Büyük depremin tarihini güncelledi - Sayfa 1

Milliyet'in haberine göre, Türkiye'de 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremleri 3 gün öncesinden bilen Hollandalı Frank Hoogerbeets'den yeni deprem tahminleri verdi. Son tahminleri tutmayan Frank, bu sefer aklınca işi garantiye almaya çalıştı.

117
Büyük depremin tarihini güncelledi - Sayfa 2

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremi 3 gün öncesinden bilen ve bir anda dünya gündemine oturan Frank Hoogerbeets, o günden beri açıklamalarıyla ses getiriyor. 

217
Büyük depremin tarihini güncelledi - Sayfa 3

'Deprem Kahini' olarak bilinen şarlatan, ayın ve dünyanın hareketlerinin depremleri tetiklediği ve felaketlere neden olduğunu iddia ediyor.

317
Büyük depremin tarihini güncelledi - Sayfa 4

Twitter hesabından daha önceki paylaşımlara bakıldığında dünyanın çeşitli yerlerini harita üzerinden işaretleyerek deprem olacağını öne süren 'Şarlatan' 3 Şubat tarihinde Türkiye tahmini yaptı. Tam 3 gün sonra yaşanan felaket sonrası ise söz konusu tweeti 100 milyondan fazla etkileşim aldı.

417