Bursa'da çöken istinat duvarı altında 1 çocuğun kaldığı iddia edildi

Bursa'da sağanak yağış nedeniyle Gemlik sahilinde bulunan istinat duvarı çöktü. Çöken istinat duvarının altında bir vatandaşın kaldığı iddiası üzerine olay yerine çok sayıda AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Bursa'da çöken istinat duvarı altında 1 çocuğun kaldığı iddia edildi - Sayfa 1

Olay, saat 22.00 sıralarında Gemlik ilçesi Kurşunlu Mahallesi’nde meydana geldi. Sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağış Bursa’da hayatı olumsuz etkiledi. 

Bursa'da çöken istinat duvarı altında 1 çocuğun kaldığı iddia edildi - Sayfa 2

Yağışın ardından birçok bölgede sel tehlikesi ve su baskını yaşanırken, Kurşunlu sahilinde bulunan istinat duvarında göçük meydana geldi. Olayı gören vatandaşların göçük altında bir kişinin kaldığı iddiası üzerine olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye ve Gemlik Belediye ekibi sevk edildi.

Bursa'da çöken istinat duvarı altında 1 çocuğun kaldığı iddia edildi - Sayfa 3

OLAYI GÖREN VATANDAŞ KONUŞTU

Olayın ardından, çöken istinat duvarının üstünde 10 yaşlarında bir çocuğun olduğunu iddia eden Şaban Ulaştı (70) korku dolu anları anlattı. 

Bursa'da çöken istinat duvarı altında 1 çocuğun kaldığı iddia edildi - Sayfa 4

Duvarın çökme anında ürkütücü bir ses duyduğunu belirten Ulaştı, "Duvar bir anda çöktü 'güm' diye bir ses duydum. Çökmeden hemen önce duvarın üzerinde 10 yaşlarında bir çocuk gördüm ancak çocuğun kaçtığını göredim." dedi.