Burcu Biricik: Küfür ediyorum seviyorum enerjisi güzel

Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programına katılan ünlü oyuncu Burcu Biricik, açıklamalarıyla dikkat çekti. Küfür etmeyi sevdiğini söyleyen Biricik, "Küfür ediyorum, seviyorum da. Enerjisi güzel. Zamanlaması çok mühim. Haddini bilerek, kime ne küfür edeceğini bilmek önemli. Kuralları var, uyduğun takdirde yapıştır gitsin." dedi.

Burcu Biricik: Küfür ediyorum seviyorum enerjisi güzel - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Youtube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programına katıldı ve özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

110
Burcu Biricik: Küfür ediyorum seviyorum enerjisi güzel - Sayfa 2

Estetik hakkında konuşan Biricik, "31 yaşımdayım, ama son zamanlarda yaşlandığımı düşünüyorum. Bir yıldır pijamayla ve makyajsız geziyorum, ondandır belki" dedi. Oyuncu, "Küçük botokslarım var, estetiğim yok. Şu sıralar gözkapağıma taktım. Ekranda kendimi görünce, anladım. İyi bir doktor arıyorum” ifadelerini kullandı.

210
Burcu Biricik: Küfür ediyorum seviyorum enerjisi güzel - Sayfa 3

Pandemi döneminde daha fazla yemek yemeğe başladığını söyleyen Birick, “Yiyelim, içelim, yapacak bir şey yok” şeklinde konuştu.

310
Burcu Biricik: Küfür ediyorum seviyorum enerjisi güzel - Sayfa 4

Biricik ayrıca, "Küfür ediyorum, seviyorum da. Enerjisi güzel. Zamanlaması çok mühim. Haddini bilerek, kime ne küfür edeceğini bilmek önemli. Kuralları var, uyduğun takdirde yapıştır gitsin.” sözleriyle şaşırttı.

410