Burak Yılmaz’ın Mesut Özil sözleri olay oldu; Fenerbahçe taraftarını kızdıran ifadeler

Tüm dünya Fenerbahçe’nin Mesut Özil transferini konuşurken Fransa Ligue 1 takımlarından Lille forması giyen tecrübeli golcü Burak Yılmaz’ın sözleri olay yarattı. Golcü futbolcu Burak Yılmaz’ın Mesut Özil ile ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada gündem olurken Fenerbahçe taraftarının da büyük tepkisini çekti. İşte sosyal medyayı karıştıran o açıklama…

Burak Yılmaz’ın Mesut Özil sözleri olay oldu; Fenerbahçe taraftarını kızdıran ifadeler - Sayfa 1

Fransa Ligue 1 takımlarından Lille’de top koşturan yıldız golcü Burak Yılmaz gündeme ve özel hayatına dair çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

111
Burak Yılmaz’ın Mesut Özil sözleri olay oldu; Fenerbahçe taraftarını kızdıran ifadeler - Sayfa 2

Fransa Ligue 1 ile Süper Lig’i kıyaslayan tecrübeli golcü, "Elbette burası daha atletik bir lig. İki ligin birbirine göre farklı özellikleri var. Burası biraz daha zor. İki lig arasında fark var ama Türkiye Ligi'ni çok da yabana atmamak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

211
Burak Yılmaz’ın Mesut Özil sözleri olay oldu; Fenerbahçe taraftarını kızdıran ifadeler - Sayfa 3

İşte Burak Yılmaz’ın açıklamaları…

"Çok güzel hatıralar bırakan gollerim var. Schalke'ye deplasmanda attığım gol, Schalke'ye içeride attığım gol, Sivas'a attığım frikik golü... Tek bir seçim yapacaksam Galatasaray'da forma giyerken Schalke'ye deplasmanda attığım gol."

311
Burak Yılmaz’ın Mesut Özil sözleri olay oldu; Fenerbahçe taraftarını kızdıran ifadeler - Sayfa 4

"Beşiktaş'tan gönderildiğim an var. 21 yaşındaydım altyazıdan öğrenmiştim. Galatasaray'dan Çin'e gittiğim an var. O zaman da değişik duygular hissetmiştim. Galatasaray'dan Çin'e gitmem kendi tercihim olarak yorumlandı. Hiç kimseyi suçlamıyorum. Ama hayatımın şokunu Beşiktaş'tan Manisa'ya gönderildiğim gün yaşamıştım."

411