Bu yöntemle dişleriniz bembeyaz olacak!

Doğal yöntemlerle diş beyazlatmanın yolları merak konusu oldu. Birçok uzmanın tavsiyeleri üzerine insanlar kimyasal maddeler yerine doğal yöntemleri tercih etmeye başladı. Çoğumuzun şikayeti aynı: Dişlerimizi sık fırçalamamıza rağmen, renkleri istediğimiz kadar beyaz değildir. Pahalı ürün veya tedavilere tonlarca para harcamadan daha beyaz dişler ister misiniz? Bu besinlerle evde kendi diş macununuzu yaparak dişleriniz beyazlatmanız mümkün.

Bu yöntemle dişleriniz bembeyaz olacak! - Sayfa 1

Peki doğal diş macunu nasıl hazırlanır? Doğal diş macunu yaparken hangi besinler kullanılır? İşte dişleri beyazlatan doğal diş macunu tarifi...

130
Bu yöntemle dişleriniz bembeyaz olacak! - Sayfa 2
230
Bu yöntemle dişleriniz bembeyaz olacak! - Sayfa 3

Diş temizliği sağlığımız için çok önemli bir etkendir. Günlük bakımı iyi yapılarak doktorların tavsiye ettiği bir şekilde fırçalama işleminin yapılması gerekir. Peki ya diş macunu seçimi? Eğer diş macununuzu evde doğal yöntemlerle kendiniz yapmak istiyorsanız bu tarif tam size göre.

330
Bu yöntemle dişleriniz bembeyaz olacak! - Sayfa 4

Zerdeçal, iyi bilinen bir diş beyazlatma bitkisidir. Dişlerinizi inci gibi parlatmaya ve plakların önlenmesine yardımcı olur. Çünkü zerdeçal tozu iltihap önleyici ve anti-mikrobik özelliklere de sahiptir. Aşağıya ana maddesi zerdeçal olan ve dişlerinizi beyazlatmanın yanı sıra ağız sağlığınıza da fayda sağlayacak bir diş macunu tarifi bırakıyoruz. Bu macunu hazırlamak 5 dakikanızı bile almayacak!

430