Bu yiyecekler cinsel gücü arttırıyor!

Cinsel performansınızı artırmak için hangi gıdaları tüketmeniz gerektiğini biliyor musunuz? Uzmanlara göre cinsel gücü arttıracak yiyecekler tüketerek, libidonuzun artmasını sağlayabilir cinsel hayatınızın canlanmasına izin verebilirsiniz. İşte cinsel gücü arttıran yiyeceklerin listesi…

Bu yiyecekler cinsel gücü arttırıyor! - Sayfa 1

Cinsel gücü arttıran yiyecekleri öğrenerek, bedeninizi ve beyninizi yatak odası için hazırlamış olacaksınız. Birazdan vereceğimiz cinsel gücü arttıran besinleri öğrendikten sonra seks sağlığınızı hızlı bir şekilde düzeltebileceksiniz.

118
Bu yiyecekler cinsel gücü arttırıyor! - Sayfa 2

İşte cinsel gücü arttıran yiyecekler

 

Cinsel gücü arttıran en önemli yiyecekler arasında ıspanak yer alıyor. Japon araştırmacılara göre ıspanak, kan damarlarını genişletmeye yardımcı olan güçlü bir magnezyum kaynağıdır. Cinsel organlara daha iyi kan akışı, erkekler ve kadınlar için daha fazla uyarılma yaratır.

218
Bu yiyecekler cinsel gücü arttırıyor! - Sayfa 3

Ispanak ve brokoli, Brüksel lahanası, lahana, İsviçre pazı ve Çin lahanası gibi diğer yeşil sebzeler de en faydalı cinsel gücü arttıran yiyecekler arasında yer almaktadır.

318
Bu yiyecekler cinsel gücü arttırıyor! - Sayfa 4

Yeşil çay

Journal of Nutrition'da yapılan bir araştırmada, 12 hafta boyunca günde üç ila beş bardak yeşil çay tüketen kişilerin vücut ağırlığında yaklaşık yüzde 5'lik bir düşüş yaşadıkları ortaya çıkmıştır.

418