Bu tarihe dikkat! Beklenen kar yağışı geliyor! İşte 5 günlük hava durumu raporu

Meteoroloji 5 günlük hava tahmini raporunu yayımladı. Raporda beklenilen yağışlı havanın salı gününden itibaren Marmara'da başlayıp perşembe gününe kadar sis ile birlikte yurdun birçok bölümünde etkili olacağı duyuruldu. Öte yandan Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul ve Ankara'da beklenen kar yağışı için tarih verdi.

Bu tarihe dikkat! Beklenen kar yağışı geliyor! İşte 5 günlük hava durumu raporu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın batısı ve Kıyı Ege ile Manisa çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis bekleniyor.

112
Bu tarihe dikkat! Beklenen kar yağışı geliyor! İşte 5 günlük hava durumu raporu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

212
Bu tarihe dikkat! Beklenen kar yağışı geliyor! İşte 5 günlük hava durumu raporu - Sayfa 3

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

312
Bu tarihe dikkat! Beklenen kar yağışı geliyor! İşte 5 günlük hava durumu raporu - Sayfa 4

İSTANBUL VE ANKARA İÇİN TARİH VERDİ

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Gerçekten çok bereketli bir dönem başlıyor." diyerek İstanbul ve Ankara'da beklenen kar yağışı için tarih verdi.

412